SCIENCE TECHNOLOGY

OFERIM O GAMA LARGA DE SOLUTII PROFESIONALE

Automatizari porti - Timisoara - Science Technology

AUTOMATIZARE POARTA BATANTA

Oferim servicii de instalare si vanzare produse sau piese de schimb pentru porti batante de orice fel.
Procesul de instalare are urmatorii pasi:
realizarea ofertei personalizate fiecarui client in parte (se poate opta pentru deplasare la fata locului)
realizarea cablajului in faza de santier sau aplicat cazul in care deja exista tubulatura,
montarea centralei de comanda, fotocelulelor, lampa de semnalizare, butonde exit (optional), motoare telescopice, receptor telecomanda,
programare centrala conform cerintelor clientului (inchidere automata, semiautomata, manuala)
testare ansamblu in configuratia finala.

Automatizari porti - Timisoara - Science Technology

AUTOMATIZARE POARTA CULISANTA

Oferim servicii de instalare si vanzare produse sau piese de schimb pentru porti culisante de orice fel.
Procesul de instalare are urmatorii pasi:
realizarea ofertei personalizate fiecarui client in parte (se poate opta pentru deplasare la fata locului)
realizarea cablajului in faza de santier sau aplicat cazul in care deja exista tubulatura
montarea centralei de comanda, fotocelulelor, lampa de semnalizare, butonde exit (optional), motoreductor, receptor telecomanda
programare centrala conform cerintelor clientului (inchidere automata, semiautomata, manuala),
testare ansamblu in configuratia finala.

Sisteme alarma - Science Technology

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Cablari profesionale sisteme CCTV

Realizam cablari pentru:

Casa rezidentiale

Sedii de firme, zone de birouri

Hale de productie

Ferme

Terenuri

Santiere de constructii

Cablarea se poate face aplicat cu pat de cablu / tub PVC, aerian pe stalpi sau intre cladiri,  subteran pe tubulatura ingropata sau prin antene radio pentru distante mari si zone in care nu se poate realiza cablaj.

Smart Home - Science Technology

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Instalari sisteme CCTV analogice si IP

Instalam sisteme de supraveghere video de la faza de proiectare pana la configurare finala conform cerintelor clientilor nostri. In prima faza realizam o oferta personalizata conform cerintelor. Alegem cea mai buna varianta pentru fiecare locatie. Modelul de camere e o gama foarte variata ca rezolutie de la 2MP pana la 12MP si proiectorul infrarosu care e si la randul lui variabil de la 10M pana la 150M. Realizam cablajul necesar sistemului, instalam echipamentele, le configuram si in final se testeaza tot sistemul. Pentru sistemele instalare recomandam montarea unui rack si folosirea unui UPS care sa protejeze sistemul.

Sisteme alarma Timisoara - www.science-technology.ro

SISTEME DE ALARMA

Cablari sisteme alarma

Cablare in faza de santier

Cablaju se rezlizeaza in faza de constructie cand lucrarea e la rosu si se monteaza instalatia electrica. Se aplica tubulatura si se taie in zidarie canalul necesar sistemului. Zonele cablate sunt: Centrala de alarma, sirena de exterior, tastatura, sirena de interior, contactul magnetic, senzori PIR. Cablajul se realizeaza cu cablu special de alarma si conectarea la reteau de curent 220V al locatiei. Pentru societati comerciale oferta se face conform proiectului realizat de firma autorizata in sisteme de securitate.

Cablare in faza finala a constructiei

Cablare in faza finala a constructiei se executa cu pat de cablu aplicat cand pereti cladirii sau halei sunt finalizati ca finisaje. Se realizeaza gaurile necesare pentru senzori  PIR, sirena exterioara, tastatura.

Smart Home - Science Technology

SISTEME DE ALARMA

Instalare sistem alarma

Instalare sistem de alarma full.

Programare centrala de alarma + montare

Montare senzori si configurare

Montare sirena de exterior + configurare

Montare sirena de interior

Montare buton de panica

Montare tastatura

Montare extensie

Montare contact magnetic

Montare senzor de geam spart /vibratii

Control Acces - Science Technology

INTERFOANE CONTROL ACCES

Cablari interfoane analogice si IP

Cablarea in faza de sanier se executa cand zona de lucru este la rosu adica nu e aplicat stratul final de finisaj (decorativa pe exterior, glet sau tinci pe interior, vopsea finala pe stalpi de fier). Cablarea se executa cu tubulatura si poate fi pentru interfon IP sau normal audio si vedeo conform dorintelor clientului. Pretul este estimativ pentru un post de exterior si unul de interior. Costurile reale se pot calcula la cererea clientului in functie de modelul ales.

Cablarea in faza finala se executa cand zona de lucru este gata adica  e aplicat stratul final de finisaj (decorativa pe exterior, glet sau tinci pe interior, vopsea finala pe stalpi de fier). Cablarea se executa cu pat de cablu aplicat si poate fi pentru interfon IP sau normal audio si video conform dorintelor clientului. Pretul este estimativ pentru un post de exterior si unul de interior. Costurile reale se pot calcula la cererea clientului in functie de modelul ales.

Smart Home - Science Technology

INTERFOANE CONTROL ACCES

Instalari interfoane analogice si IP

Instalarea interfonului se realizeaza pornind de la kit-ul de baza (post exterior, post interior, yala electromagnetica si sursa de alimentare), montarea poate fi de doua feluri aplicat sau ingropat difera la fiecare locatie. Produsele pot fi achizitionate de catre clinet sau livrate de Science Technology. Gama de instalare poate fi audio interfon, video interfon sau IP.

Instalarea sistemelor de control acces se realizeaza dupa cerintele din teren si pot fi o gama larga de produse dupa cum urmeaza: IP, standalone, cu centrala proprie, de pontaj

Zone de aplicare a sistemelor de control acces si interfonie:

Case rezidentiale

Scari de bloc

Parcari de toate felurile

Sedii de firma

Zone de delimitare sau controlat

Smart Home - Science Technology

CABLARI DE TOATE TIPURILE

Realizam cablari pe o gama larga de locatii:

Hale industriale

Case rezidentiale

Sedii de firme

Ferme

Case de vacanta

Parcari subterane

In terasament subteran

Cablari de curenti slabi, IT, automatizari, fibra optica, tubulatura 

Cablare sisteme si instalatii in caz de incendiu - Science Technology

CABLAREA SISTEMELOR SI INSTALATIILOR IN CAZ DE INCENDIU

Efectuam cablari pentru sisteme si instalatii in caz de incendiu la cladiri si hale.

Proiecte Evaluare de Risc la Scuritatea Fizica- Science Technology

INTOCMIM PROIECTE PENTRU EVALUARE DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

EVALUAREA DE RISC LA SECURITATEA FIZICĂ ESTE OBLIGATORIE

DIN 1 IULIE 2018

Conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, conducătorii unitatilor deținatoare de bunuri și valori, indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, modul de deținere a bunurilor ori valorilor, managerii unităților au obligația de a identifica și stabili zonele funcționale, corespunzător activității desfășurate și de a adopta măsurile necesare asigurării protecției vieții, integritătii persoanelor și siguranței valorilor.

Serviciile trebuie să fie prestate de către un evaluator de risc atestat conform legii și înscris în Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică. Unitățile deținatoare de bunuri și valori care constituie obiectul analizelor de risc la securitate fizică, cf. prevederilor Legii nr. 333/2003, sunt următoarele: ”Ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale şi locale, regiile autonome, companiile şi societatile nationale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum şi alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unităţi, sunt obligate să asigure paza acestora” (Legea nr. 333/2003, cap. I, art.2, alin. 1)

Chiar dacă aveți implementat un sistem de alarmă și /sau cu monitorizare/intervenție, conform legii aveți nevoie și de ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICĂ.

Proiecte Curenti Slabi - Science Technology

PROIECT DE CURENTI SLABI

Intocmim proiecte de curenti slabi pentru societati conform legii Legea nr. 333 din 08.07.2003H.G. nr. 301 din 11.04.2012H.G. nr. 935 din 22.08.2007Instructiunile M.A.I. nr. 9 din 1 martie 2013

Proiecte  pentru implementarea sistemelor CCTV (supraveghere video)

Sisteme anti-efracție (alarme)

Sisteme de control acces.

Toate obiectivele existente: societati comerciale, institutii de stat (scoli, graditine, primarii, etc), ferme, etc. Realizarea proiectelor se face in cel mai scurt timp posibil.