EXTRAGEREA DIN DATA DE 11 MAI 2024

REGULAMENTUL CONCURSULUI – ESTI NOROCOS! IEPURASUL TE ASTEAPTA
1.  Organizator
Concursul organizat pe canalele media si pe site-ul web www.science-technology.ro este conceput si administrat de catre S.C. SCIENCE TECHNOLOGY S.R.L. si se va desfasura conform prezentului Regulament.
2. Locul de desfasurare a concursului
Concursul se desfasoara pe site ul web al organizatorului www.science-technology.ro si pe canalele de media
( Facebook, Instagram)
3. Perioada de desfasurare a concursului
  Perioada de desfasurare a concursului va fi intre lunile 15 ianuarie – 11 mai 2024, cand se va incheia prin extragerea on-line de la ora 10.00, prin intermediul platformei ahaslides.com.
  Rezultatul  extragerii va fi anuntat pe canalele de media ( Facebook, Instagram) a societatii Science Technology.
4. Inscrierea in concurs
Se va face in baza unui Proces Verbal de punere in functiune a automatizarii instalate la locatia clientului. Acest Proces Verbal se emite in 2 exemplare, primul exemplar pentru SCIENCE TECHNOLOGY SRL, iar exemplarul doi revine beneficiarului.
5. Dreptul de participare
Nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.
6. Premii
Premiul acordat este descris in imaginile utilizate pentru promovarea concursului organizat pe canalele media si pe site-ul web www.science-technology.ro mai exact, persoana care va castiga concusul, persoana castigatoare va primi suma care reprezinta valoare pentru instalarea motorului la locatie. (atentie suma nu include si pretul automatizarii) .
Castigatorul va fi contactat de catre S.C. SCIENCE TECHNOLOGY S.R.L, prin apel telefonic, e-mail, SMS.
    7. Regulamentul concursului
Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.science-technology.ro  la sectiunea          “Concurs”.
8.     Contact
Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, puteti sa ne scrieti pe canalele de media sau  e-mail office@science-technology.ro