Sunt echipamente profesionale, cu ajutorul carora vei putea controla poarta de la distanta. Orice poarta de 3m poate fi deschisa/inchisa in doar 11 secunde.

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Cablare automatizare in faza de santier

500.00 lei
Cablarea in faza de santier se executa inaintea fazei de turnare a betonului pentru automatizare. Cablarea se face cu tub copex. In prealabil se poate opta si pentru cabluri in tub. Acest proces de cablare este recomandat celor care nu doresc sa se vada cablajul ulterior la finisarea lucrarii. Pretul afisat este estimativ. Pentru o oferta finala va rugam sa ne contactati. * Materialele necesare lucrarii nu sunt incluse in pret.

Cremaliera din plastic cu insertie metalica pentru porti culisante, Nice ROA6

55.00 lei
Cremaliera din plastic NICE ROA6 va fi folosita pentru automatizarile de porti culisante de pana la 500kg. Acest accesoriu este format dintr-un plastic de densitate mare (nylon). Cremaliera cu insertie metalica, pentru o rigidizare geometrica suplimentara. Dimensiune produs: 25x20x1000 mm. Cremalierele Nice ROA6 se monteaza fara sudura, sunt foarte silentioase si nu se oxideaza.

Cremaliera zincata NICE ROA7

65.00 lei
Cremaliera zincata Nice ROA7 cu lungimea se 1 m este folosita pentru insalarea motoarelor la porti culisante de pana la 500 Kg. Dimensiunile acestui accesoriu sunt de 22x22x1000mm.

Instalare automatizare poarta culisanta

600.00 lei
Montare motor pe soclu de beton si ancorare dupa caz Montare cremaliera pe partea mobila a portii Montare lampa de semnalizare Montare fotocelule dupa caz Conectare la retea de 220v Instalare motoare pe stalpi sau dupa caz Montare suporti motoare pe foaia de poarta Montare centrala automatizare Cablare sistem automatizare ( cablarea se calculeaza separat, in functie de necesitatile din teren ) Pretul de instalare poate diferi dupa complexitatea manoperei de executie * Ancorele pentru motor, autoforantele pentru cremaliera se calculeaza la pret separat in urma consumului necesar instalarii.

Instalare automatizare porti culisante

600.00 lei
Montare motor pe soclu de beton si ancorare dupa caz Montare cremaliera pe partea mobila a portii Montare lampa de semnalizare Montare fotocelule dupa caz Conectare la retea de 220v Pretul de instalare poate sa difere din functie de complexitatea manoperei de executiei. Cablarea nu este inclusa in pret  

Interfață pentru controlul automatizărilor Nice prin intermediul dispozitivelor Smart

600.00 lei
Modul de comandă SMART wireless Nice IT4WIFI pentru închiderea și deschiderea sistemelor de automatizare Nice pentru porți, bariere sau uși de garaj direct de pe smartphone, smartwatch sau orice dispozitiv smart. Modulul Nice IT4WIFI, se conectează la rețeaua WiFi și permite controlul automatizarilor Nice, direct din aplicația MyNice Welcome, disponibilă gratuit pentru Android și iOS. Ușor de instalat, folosind cablul primit prin mufa BusT4 sau IBT4N conectate în unitatea de comandă. Se poate folosi opțiunea de geolocație dacă se activează funcția GPS pe smartphone, iar poarta sau ușa de garaj se va deschide sau închide când dispozitivul se află la o distanță prestabilită. Comanda vocală este disponibilă doar pentru iOS prin SIRI. Există posibilitatea de a stabili intervale orare, programe, de închidere și deschidere a porților sau ușilor de garaj. Integrarea în Apple HomeKit. Nice deține certificare Apple Homekit cu interfața IT4WIFI. Se pot organiza automatizările Nice cu aplicația Apple’s Home și se pot crea scenarii personalizate cu alte dispozitive conectate la HomeKit. Compatibilitatea cu serviciul IFTTT: prin folosirea platformei gratuite IFTTT( If This Then That), se pot crea reguli permanente. Pentru mai multe informații vizitați www.ifttt.com/nice. IT4WIFI Nice conține următoarele elemente: 1 x Modulul IT4WIFI. 1 x Interfață de conectare IBT4N. 1 x Cablu RJ-11. 1 x Manual de instalare.

Kit automatizare poarta culisanta Nice Road 400, 400 Kg, 6 m, 24 V, 210 W

2,500.00 lei
Nice Road400 Full MSIeste un kit de automatizare porti culisante complet, care suporta o greutate de pana la 400kg. Acesta a fost special creat de catre tehnicienii nostri pentru clientii ce isi doresc un sistem fiabil, usor de montat si sigur. Se preteaza pentru deschideri spre stanga sau spre dreapta, avand functii de incetinire la capete, autoinvatare a curselor, reglaj de putere motor poarta, limitatoare capete de cursa si deschidere partiala (pietonala). Motoreductor electromecanic ireversibil, 24Vcc, cu unitate de comanda si receptor incorporat. Ofera posibilitatea de reglare a vitezei, fortei si intervalului de pauza. Optiune de detectare a obstacolelor si de autodiagnosticare, cu semnalizare prin led intermitent.
Un kit de automatizare Nice Road 400 contine:
 • x1 motor electromecanic Nice RD400;
 • x1 receptor radio Nice;
 • x2 telecomenzi Nice;
 • x1 set fotocelule de exterior;
 • x1 lampa de semnalizare;
 • 4mcremaliera cu insertie metalica.

Kit automatizare porti culisante Nice Home Filo 400

2,000.00 lei
Kit-ul FILO400 este recomandat pentru porti automate de pana la 5,5 metri lungime si 400 kg, fiind ideal pentru mediile rezidentiale. Lampa semnalizare LED cu antena integrata. Montare in plan orizontal sau cu ajutorul suportul de fixare pe perete. Grad de protectie IP45 . Set fotocelule sincronizate Nice Home PH200,  sistem ECSBus. Ideale pentru protectie in cazul unei inchideri accidentale. Setul de fotocelule Nice Home PH200 contine Transmitator (TX) si Receptor (RX), acestea comunicand cu centrala de automatizare. Pentru acelasi proces se va utiliza tehnologia ECSBus cu doar 2 fire. Automatizarea Filo 400 Nice Home contine 2 telecomenzi cu cod saritor pe 64 de biti, ce functioneaza la frecventa de 433,92 MHz . Accesoriul este prevazut cu 4 butoane/canale, fiind de culoare alba si neagra.
Caracteristici automatizare porti culisante Nice Home Filo 400:
 • Compatibilitate: Gama Nice Home inlocuieste gama anterioara de echipamente si accesorii de automatizare MHouse;
 • Ecologic: Kiturile de poarta Filo sunt compatibile cu kitul de energie solara SoleKit si cu gama de accesorii wireless;
 • Precizie: Opritoarele sunt incorporate direct in motor pentru o precizie sporita;
 • Cablare rapida si simpla: Sistemul ECSBus permite conectarea dispozitivelor precum fotocelule sau lumini intermitente prin intermediul a doar doua fire;
 • Protectie: Automatizare capabila sa incorporeze o fotocelula direct pe motor;
 • Viteza: Orice poarta de 3 m poate fi deschisa/inchisa in doar 11 secunde, fara accelerare si decelerare.
  Kit-ul de automatizare pentru porti culisante FILO400 include:
  • 1 x FILO400C - Motoreductor electro-mecanic cu electronica/unitate de control incorporata;
  • 8 x 0,5 m cremaliera;
  • 1 x FL200 - Lampa LED pozitionabila cu antena incorporata;
  • 1 x PH200 - Pereche de fotocelule auto-sincronizate;
  • 1 x ECCO5WO - Telecomanda pentru porti si usi de garaj alba;
  • 1 x ECCO5BO - Telecomanda pentru porti si usi de garaj neagra;

Modul GSM HX-GO1 pentru deschidere porti automatizare de la distanta

400.00 lei
Modul GSM pentru deschiderea portilor automate de orice fel prin telefonul mobil. Deschiderea se realizeaza printr-un singur apel facut spre numarul de telefon al echipamentului. Doar numerele aflate in baza de date a aparatului vor genera o deschidere. Alimentarea se face pe 12v/2A. Deschiderea poate fi NC/NO dupa preferinte. Incarcarea numerelor de telefon se poate face prin SMS sau interfata USB cu un laptop sau PC. Produsul e recomandat pentru cai de acces: fabrici, blocuri, sedii de firme si toate locatiile la care se doreste o deschidere a automatizarii prin telefon.
 • Modul de comanda prin GSM 3G si bluetooth
 • Alimentare: 12~24Vcc/ca
 • Consum: 12V/50mA standby
 • Capacitate: 1000 de utilizatori GSM si 1000 de utilizatori bluetooth
 • Comunicare: GSM 3G, BLUETOOTH
 • Distanta de conectare: prin bluetooth (distanta <10m) si prin GSM (distanta de operare nelimitata)
 • Dimensiuni: 90(L) x 87(l) x 26(A)mm
 • Alte caracteristici: Aplicatiile mobile “HX-BO2” si “HX-GO2” disponibile gratuit in AppStore sau PlayStore;
 • Istoric pentru ultimele 99 de evenimente din aplicatie

Motor automatizare poarta culisanta NICE RB400, 400 Kg, 8 m, 24 V

1,515.00 lei
Motor Robus 400 de la Nice creat pentru porti culisante cu greutatea de pana la 400 Kg si lungimea canatului de 8 m. Beneficiaza de tehnologia BlueBus care permite alimentarea si controlul a maximum sapte perechi de fotocelule, din seria MoonBus folosind doar doua fire. Unitatea de control si bateria optionala PS124 pot fi conectate printr-un simplu conector, apoi pozitionate direct in interiorul motorului. Nice Robus 400 este echipat cu un senzor de temperatura care adapteaza puterea motorului la conditiile climatice si in acelasi timp il protejeaza termic. O selectie master/slave sincronizeaza automat doua motoare. Asta inseamna ca va ofera posibilitatea sa automatizati doua porti culisante opuse una de cealalta. NICE RB400 poate efectua 35 cicluri pe ora cu o putere de 250 W. Motorul Robus 400 are unitate de comanda incorporata (nu include receptor). Gradul de protectie este garantat de standardul IP44, motorul fiind rezistent la praf si conditii meteo nefavorabile. Alimentarea se va face la 24 V, iar temperatura optima de functionare este cuprinsa in intervalul -20°C si +50°C.
 • Simplu: datorita sistemului BlueBUS care permite conexiuni cu doar doua fire între unitatea de comanda si pana la 7 perechi de fotocelule din seria MoonBus, dispozitive de comanda, de siguranta si semnalizare.
 • Practic: unitate de comanda si baterie tampon PS124 (optionale) care pot fi conectate prin conector usor de utilizat cu cuplaj ghidat.
 • Performant: RB400, RB600 si RB1000 sunt prevazute cu un senzor de temperatura care adapteaza forta motorului la conditiile climatice, adaptând in acelasi timp si protectia termica. O selectie master/slave sincronizeaza in mod automat chiar si 2 motoare, permitand automatizarea portilor culisante cu doua canaturi contrapuse.
 • Inteligent: datorita sistemului de detectare a obstacolelor si programarii automate a timpilor de lucru. Autodiagnostic cu semnalizare prin led intermitent. 8 niveluri de programare.
 • Sigur: accelerare si decelerare reglabile, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre.
 • Solid: deblocare cu maneta din aluminiu si deschidere simplificata.
 • Silentios: motoreductor pe rulmenti.
Specificatii
 • Greutate maxima poarta: 400 Kg
 • Lungimea canatului: 8 m
 • Absorbtie: 1.1 A
 • Putere: 250 W
 • Viteza: 0.34 m/s
 • Forta: 400 N
 • Ciclu de lucru: 35 cicluri/ora
 • Grad de protectie carcasa: IP44
 • Temperatura de functionare: -20°C - +50°C
 • Dimensiuni: 330 x 195 x 277 mm
 • Alimentare: 24 V
 • Greutate: 8 Kg

Motor automatizare poarta culisanta Nice RB600P, 600 Kg, 24 V

1,745.00 lei
Motorul Robus 600P de la Nice a fost creat pentru porti culisante cu greutatea de pana la 600 Kg. Acesta functioneaza la o frecventa de lucru de 20 cicluri/ora si este dotat cu tehnologia BlueBus. Tehnologia BlueBus permite alimentarea si controlul a maximum sapte perechi de fotocelule, din seria MoonBus folosind doar doua fire. Unitatea de control si bateria optionala PS124 pot fi conectate printr-un simplu conector, apoi pozitionate direct in interiorul motorului. Nice Robus 600P este echipat cu un senzor de temperatura: adapteaza puterea motorului la conditiile climatice si in acelasi timp il protejeaza termic. O selectie master/slave sincronizeaza automat doua motoare. Asta inseamna ca va ofera posibilitatea sa automatizati doua porti culisante opuse una de cealalta. Motorul Robus 600P are centrala de comanda incorporata (nu include receptor). Dezvolta o forta de 600 N si poate deschide poarta cu o viteza de 0.31m/s. Puterea este de 515 W, iar curentul absorbit nu depaseste 2.5 A. Gradul de protectie este garantat de standardul IP44, motorul fiind rezistent la intemperii. Alimentarea se va face la 24V, iar temperatura optima de functionare este cuprinsa in intervalul -20°C si +50°C.
 • Simplu: datorita sistemului BlueBUS care permite conexiuni cu doar doua fire între unitatea de comanda si pana la 7 perechi de fotocelule din seria MoonBus, dispozitive de comanda, de siguranta si semnalizare.
 • Practic: unitate de comanda si baterie tampon PS124 (optionale) care pot fi conectate prin conector usor de utilizat cu cuplaj ghidat.
 • Performant: RB400, RB600 si RB1000 sunt prevazute cu un senzor de temperatura care adapteaza forta motorului la conditiile climatice, adaptând in acelasi timp si protectia termica. O selectie master/slave sincronizeaza in mod automat chiar si 2 motoare, permitand automatizarea portilor culisante cu doua canaturi contrapuse.
 • Inteligent: datorita sistemului de detectare a obstacolelor si programarii automate a timpilor de lucru. Autodiagnostic cu semnalizare prin led intermitent. 8 niveluri de programare.
 • Sigur: accelerare si decelerare reglabile, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre.
 • Solid: deblocare cu maneta din aluminiu si deschidere simplificata.
 • Silentios: motoreductor pe rulmenti.
Specificatii
 • Greutate maxima poarta: 600 Kg
 • Putere: 515 W
 • Viteza: 0.31 m/s
 • Forta: 600 N
 • Ciclu de functionare: 40 cicluri/ora
 • Grad de protectie: IP44
 • Limitator de cursa: inductiv
 • Curent absorbit: 2.5 A
 • Alimentare: 24 V
 • Temperatura de functionare: -20°C - +50°C
 • Dimensiuni: 330 x 212 x 303 mm
 • Greutate: 11 kg