Afișez toate cele 2 rezultate

Bariera completa acces stradal Nice WIDEM 4M, 140 N, 230 V

5,400.00 lei
Kit-ul WIDEM 4M de la Nice, este compus din corpul principal al barierei WIDEM la cere i se adauga un brat de 4 m XBA19. Bariera poate fi actionata cu ajutorul receptorului cu 4 canale OXIBD. Acesta functioneaza pe frecventa de 433.92 Mhz si este compatibil cu telecomanda FLO2R-S de la NICE. Telecomanda cu 2 canale are un sistem intern de securitate si nu permite cloanrea semnalului emis de aceasta, acordandu-va exclusivitate la operarea barierei. Viteza de deschidere a barierei este de 3.5 m/s si are o putere de 300 W. Sistemul electromagnetic de ridicare a barierei este cat se poate de usor de folosit. Acesta ca ofera avantajul de a ajunge usor la toate componenetele interne ale mecanismului cu o unitate de comanda incorporata, usor detasabila pentru cablare si intretinere mai usoara. Temperatura de functionare a barierei porneste de la – 20 grade Celsius si poate sa ajunga pana la temperatura de + 50 grade Celsius.

*Transportul acestui produs va genera un cost suplimentar de 200 lei si va fi livrat DOAR pana la cel mai apropiat sediu de curierat, ridicarea facandu-se personal!

Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

Instalare automatizare bariera auto

800.00 lei
Barierele de acces auto pot fi de diferite lungimi in functie latimea soselei. Produsele pot varia in functie de dorinta clinetului de exemplu: Nice, Bft, Came. Baza de sustinere este realizat din beton armat se executa de beneficiar. Cablarea necesara se executa de prestator - Science Technology SRL