1. DISPOZIȚII GENERALE
Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email) a produselor de pe site-ul www.science-technology.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Acest site este întreținut și administrat de către compania SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL. 2. CONȚINUTUL SITEULUI
SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini. Firma SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al siteului www.science-technology.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Imaginile produselor au caracter informativ . Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII
Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.science-technology.ro - texte, imagini - nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc si acestea nu obliga scocietatea la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pe www.science-technology.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi. SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori de afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, fara a anunta in prealabil. SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului. SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL va fi raportată de urgență organelor competente.
4. GARANȚIE SI CONFORMITATE
Garanția produselor achiziționate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe siteul nostru vor fi însoțite de certificat de garanție. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs. SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, au suferit imersii de lichide sau socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este recomandata. Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu certificat de garanție, certificat de calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică. SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul on line www.science-technology.ro si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.
5 PREȚURI ȘI TAXE
Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare și de transport. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme. Promoții și oferte speciale În cazul în care prețul sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat incă. Prețurile produselor de pe acest site pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile. În cazul epuizării stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a terminat. Anumite produse pot fi aduse la comanda. Pentru aceste comenzi se poate percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Refuzarea sau neridicarea acestor comenzi in termen de 10 zile de la instintarea clientului, ca se poate efectua livrarea sau ridicarea, duce atat la anularea comenzi cat si la retinerea de catre SC SCIENCE TECHNOLOGY SRL a sumei platite drept avans cu titlu de daune. Produsele aduse la comanda sau confectionate special nu se pot returna.
6. SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ
Având o experiență de peste 10 ani in domeniul Sistemelor de Securitate, magazinul on line www.science-technology.ro oferă clienților suport tehnic și consultanță de în limita timpului disponibil. Suportul tehnic se poate oferi si prin telefon sau prin email. 7. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ
Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului siteului www.science-technology.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea. 8. LITIGII Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru a solutiona problema, sunati la numarul 0722791524, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 09:00 si 17:00. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea problemei pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Timișoara. Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email), clientul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea siteului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea acestor termeni și condiții.