Afișez toate cele 7 rezultate

Cablare sistem CCTV in faza de santier

150.00 lei
Cablarea si faza de santier se face in perioada cand se realizeaza si instalatia electrica. Procedura este urmatoarea: se taie zidaria (canal 20mm / 40mm, se monteaza tubulatura necesara, sa fac strapungerile in zidarie si placa de beton. Se introduce cablul care poate fi de doua feluri cablu coaxial + 2×75 sau UTP cat 5,6 dupa necesitati. Pretul afisat este doar manopera fara materiale si deplasare la locatie. Pretul afisat este pe bucata/camera.  

Cablare sistem CCTV pe diferite locatii

150.00 lei
Realizam cablari pentru:
 • Case rezidentiale
 • Sedii de firme, zone de birouri
 • Hale de productie
 • Ferme
 • Terenuri
 • Santiere de constructii
Cablarea se poate face aplicat cu pat de cablu / tub PVC, aerian pe stalpi sau intre cladiri,  subteran pe tubulatura ingropata sau prin antene radio pentru distante mari si zone in care nu se poate realiza cablaj. Pretul se calculeaza in functie de fiecare locatie si de complexitatea lucrarii. Pretul afisat este informativ si este estimat pentru lungimi de pana la 150m.

Cablare sisteme supraveghere video

200.00 lei
 • Hale industriale
 • Case rezidentiale
 • Sedii de firme
 • Ferme
 • Case de vacanta
 • Parcari subterane
 • In terasament subteran
 • Cablari de curenti slabi, IT, automatizari, fibra optica, tubulatura

Evaluare de risc la securitate fizica

600.00 lei
EVALUAREA DE RISC LA SECURITATEA FIZICĂ ESTE OBLIGATORIE DIN 1 IULIE 2018 Conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, conducătorii unitatilor deținatoare de bunuri și valori, indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, modul de deținere a bunurilor ori valorilor, managerii unităților au obligația de a identifica și stabili zonele funcționale, corespunzător activității desfășurate și de a adopta măsurile necesare asigurării protecției vieții, integritătii persoanelor și siguranței valorilor. Serviciile trebuie să fie prestate de către un evaluator de risc atestat conform legii și înscris în Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică. Unitățile deținatoare de bunuri și valori care constituie obiectul analizelor de risc la securitate fizică, conform prevederilor Legii nr. 333/2003, sunt următoarele: ”Ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale şi locale, regiile autonome, companiile şi societatile nationale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum şi alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unităţi, sunt obligate să asigure paza acestora” (Legea nr. 333/2003, cap. I, art.2, alin. 1)   Chiar dacă aveți implementat un sistem de alarmă și /sau cu monitorizare/intervenție, conform legii aveți nevoie și de ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICĂ. Preturile sunt negociate conform fiecarei locatii, pretul afisat este informativ.

Montare camere supraveghere video

Se calculeaza  cu oferta aferenta pentru fiecare locatie. Pentru mai mute detalii va rugam sa ne contactati: 0722 791 524.  

Proiect de curenti slabi sisteme supraveghere video, alarma si control acces

500.00 lei
Intocmim proiecte de curenti slabi pentru societati conform legii Legea nr. 333 din 08.07.2003H.G. nr. 301 din 11.04.2012H.G. nr. 935 din 22.08.2007Instructiunile M.A.I. nr. 9 din 1 martie 2013 Proiecte  pentru implementarea sistemelor CCTV (supraveghere video) Sisteme anti-efracție (alarmare) Sisteme de control acces. Preturile sunt negociate conform fiecarei locatii, pretul afisat este informativ.