Afișez toate cele 3 rezultate

Sirena de exterior cu flash Inim IVY-B, 110 dB, 5 tonuri, BUS

385.00 lei
Seria IVY de la Inim ofera o gama de sirene auto-alimentate cu indicator flash, special concepute pentru a asigura flexibilitate maxima de instalare in mediu exterior. Microprocesorul integrat monitorizeaza parametrii dispozitivului si garanteaza fiabilitate ridicata si performanta de prima clasa. Un releu fara tensiune gestioneaza semnalele tamper si permite integrarea completa cu fiecare tip de sistem, in timp ce o iesire de eroare ofera posibilitatea de gestionare de la distanta a conditiilor de eroare. Sirena IVY-B reprezinta modelul care se poate conecta pe centrala SmartLiving via I-BUS. Aceasta dispune de 110 dB(A), difuzor cu functie automata de control, 4 tonuri ce pot fi atribuite pentru a indica diferite tipuri de alarma si tamper antisabotaj pentru deschiderea carcasei, lampa de sudura si indepartarea sirenei de pe suprafata de montaj. De asemenea, are volum ajustabil, timp de iesire al sunetului programabil si ton "Squawk". Carcasa din plastic ii confera gradul de protectie IP34 impotriva factorilor externi (praf, apa etc.), iar la interior este prezent un element din metal solid care ii confera o structura extrem de rezistenta. Functioneaza la temperaturi cuprinse intre -25°C si +55°C, operand cu tensiune de 13.8 Vdc si acumulator backup de 12 V/2.1 Ah. Specificatii Putere acustica: 110 dB(A) Indicator optic: flash Rata flash: programabil 36, 46 sau 56/min Durata alarma: programabil 3, 6 sau 9 min Numar tonuri: 4 + Squawk Diferentiere tip alarma dupa ton Conectare: BUS Tamper antisabotaj: carcasa, perete, lampa de sudura Carcasa: plastic - exterior, element metalic solid - interior Grad protectie: IP34 Tensiune de operare: 13.8 Vdc Acumulator backup: 12 V/2.1 Ah Curent: 15 - 150 mA Temperatura de functionare: -25°C - 55°C Dimensiuni: 210 x 290 x 95 mm Greutate: 2.2 kg (fara baterii)

Sirena de exterior cu flash Inim IVY, 110 dB, 4 tonuri, tamper

250.00 lei
Seria IVY de la Inim ofera o gama de sirene auto-alimentate cu indicator flash, special concepute pentru a asigura flexibilitate maxima de instalare in mediu exterior. Microprocesorul integrat monitorizeaza parametrii dispozitivului si garanteaza fiabilitate ridicata si performanta de prima clasa. Un releu fara tensiune gestioneaza semnalele tamper si permite integrarea completa cu fiecare tip de sistem, in timp ce o iesire de eroare ofera posibilitatea de gestionare de la distanta a conditiilor de eroare. Sirena IVY reprezinta modelul standard al seriei. Aceasta dispune de 110 dB(A), polaritate de intrare programabila (START/STOP), difuzor cu functie automata de control, 4 tonuri ce pot fi atribuite pentru a indica diferite tipuri de alarma si tamper antisabotaj pentru deschiderea carcasei, lampa de sudura si indepartarea sirenei de pe suprafata de montaj. Carcasa din plastic ii confera gradul de protectie IP34 impotriva factorilor externi (praf, apa etc.), iar la interior este prezent un element din metal solid care ii confera o structura extrem de rezistenta. Functioneaza la temperaturi cuprinse intre -25°C si +55°C, operand cu tensiune de 13.8 Vdc si acumulator backup de 12 V/2.1 Ah. Specificatii Putere acustica: 110 dB(A) Indicator optic: flash Rata flash: programabil 36, 46 sau 56/min Durata alarma: programabil 3, 6 sau 9 min Numar tonuri: 4 Diferentiere tip alarma dupa ton Tamper antisabotaj: carcasa, perete Carcasa: plastic - exterior, element metalic solid - interior Grad protectie: IP34 Protectie: lampa de sudura Tensiune de operare: 13.8 Vdc Acumulator backup: 12 V/2.1 Ah Curent: 15 - 150 mA Temperatura de functionare: -25°C - 55°C Dimensiuni: 210 x 290 x 95 mm Greutate: 2.2 kg (fara baterii)  

Sirena de exterior cu flash SL-900B, 120 dB, 4-7 Ah

95.00 lei
Este o sirena universala de exterior autoalimentata, cu putere acustica de 120 dB si indicator flash. Activare pozitiva/negativa. De asemenea, dispune de spatiu prevazut pentru acumulator de 4 Ah - 7 Ah si tamper pentru protectie, iar carcasa dubla din policarbonat si metal ii confera autoprotectie contra taierii firelor si a sabotajului. Specificatii
  • Putere acustica: 120 dB/1 m
  • Indicator optic: flash
  • Alimentare: 12V DC
  • Iesire suplimentara: semnalizare defect
  • Protectie: taieri de fire, sabotaj
  • Activare: pozitiva sau negativa
  • Carcasa: dublu policarbonat + metal
  • Alimentare: acumulator 4 Ah - 7 Ah
  • Curent stand-by: 35 mA
  • Dimensiune: 285 x 220 x 90 mm