Afișez toate cele 10 rezultate

Evaluare de risc la securitate fizica

600.00 lei
EVALUAREA DE RISC LA SECURITATEA FIZICĂ ESTE OBLIGATORIE DIN 1 IULIE 2018 Conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, conducătorii unitatilor deținatoare de bunuri și valori, indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, modul de deținere a bunurilor ori valorilor, managerii unităților au obligația de a identifica și stabili zonele funcționale, corespunzător activității desfășurate și de a adopta măsurile necesare asigurării protecției vieții, integritătii persoanelor și siguranței valorilor. Serviciile trebuie să fie prestate de către un evaluator de risc atestat conform legii și înscris în Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică. Unitățile deținatoare de bunuri și valori care constituie obiectul analizelor de risc la securitate fizică, conform prevederilor Legii nr. 333/2003, sunt următoarele: ”Ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale şi locale, regiile autonome, companiile şi societatile nationale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum şi alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unităţi, sunt obligate să asigure paza acestora” (Legea nr. 333/2003, cap. I, art.2, alin. 1)   Chiar dacă aveți implementat un sistem de alarmă și /sau cu monitorizare/intervenție, conform legii aveți nevoie și de ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICĂ. Preturile sunt negociate conform fiecarei locatii, pretul afisat este informativ.

Instalare sistem alarma

1,000.00 lei
Instalare sistem alarma, pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +4 0722 791 524 sau email office@science-technology.ro

Instalare sistem de alarma smart

1,000.00 lei
Instalare sistem de alarma cu 6 – 8 senzori. Programare centrala de alarma + montare Montare senzori si configurare 6 – 8 senzori Montare sirena de exterior + configurare Montare tastatura Pentru un calcul final va rugam sa ne contactati.

Mentenanta sisteme de alarma

150.00 lei
Taxa: 150/h/tehnician + TVA Oferim mentenanta si service la sistemele existente la orice fel de sistem instalat. Resetare placa de baza cu setari de fabrica. Inlocuire placa de baza sau daca este necesar, inlocuire senzori defecti, inlocuire sirena defecta, inlocuire acumulatori. Depanare surse de alimentare sau inlocuirea celor vechi dupa caz. Cablare linie noua daca cea veche e compromisa sau rupta, inlocuire mufe si conectori. Curatare senzori sau echipamente de praf (carcasa, placa de baza, sirena de exterior). Oferim contracte de service si mentenanta pentru sistemele antiefractie. Pretul final se poate calcula dupa colectarea datelor din teren. Echipa noastra se poate deplasa pentru realizarea unei oferte reale care determina un pret final.

Priza smart TP-Link Tapo P110, 3680W, 16A, 2.4 GHz, control pe telefon

100.00 lei
Tapo P110 este o priza inteligenta foarte folositoare cu ajutorul caruia poti controla priza de pe un smartphone si chiar monitoriza curentul consumat de dispozitivele conectate. Aceasta priza dispune de mai multe functii inteligente cum ar fi monitorizarea curentului consumat, control de la distanta prin aplicatie, control prin timer, control voce si mod plecat. Este usor de instalat si nu necesita alte dispozitve sau hub central pentru control. Pur si simplu o pui in priza ca orice alt adaptor, iar apoi conectezi dispozitivele prin ea. Specificatii Protocol IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2 (doar pentru onboarding) Tip wireless 2.4 GHz Cerinte de sistem Android 5.0 sau o versiune mai recenta, iOS 10.0 sau o versiune mai recenta Iesire 1 x Port USB 3.0 Chipset AX88179 Sisteme suportate Nintendo Switch Windows 10/8.1/8/7 Linux OS General: Dimensiune 52 x 72 x 40 mm Certificari CE, RoHS Butoane Buton pornire, LED Status Alimentare AC 220-240 V~50/60 Hz 10 A Consum Consum putere (Relay ON): 1.64 W Consum putere Stand-by (Relay OFF): 0.64 W Sarcina maxima 3680W, 16A Temperatura de operare: 0 pana la 35°C Umiditate de operare: 10%~90% fara condens

Proiect de curenti slabi sisteme supraveghere video, alarma si control acces

500.00 lei
Intocmim proiecte de curenti slabi pentru societati conform legii Legea nr. 333 din 08.07.2003H.G. nr. 301 din 11.04.2012H.G. nr. 935 din 22.08.2007Instructiunile M.A.I. nr. 9 din 1 martie 2013 Proiecte  pentru implementarea sistemelor CCTV (supraveghere video) Sisteme anti-efracție (alarmare) Sisteme de control acces. Preturile sunt negociate conform fiecarei locatii, pretul afisat este informativ.

Service si mentenanta la sistemele existente

100.00 lei

Oferim mentenanta si service la sistemele existente la ori ce fel de sistem existent. Resetare placa de baza cu setari de fabrica. Inlocuire placa de baza sau daca e necesar, ilocuire senzori defecti, inlocuire sirena defecta, inlocuire acumulatori. Depanare susrse de alimentare sau inlocuirea celor vechi dupa caz. Cablare linie noua daca cea veche e compromisa sau rupta, inlocuire mufe si conectori. Curatare senzori sau echipamente de praf (carcasa, placa de baza, sirena de exterior).

Oferim contracte de service si mentenanta pentru sistemele antiefractie.

Pretul final se poate calcula dupa colectarea datelor din teren. Echipa noastra se poate deplasa pentru realizarea unei oferte reale care va determina pretul final.

Service sisteme de alarma

150.00 lei
Taxa: 150/h/tehnician + TVA Oferim mentenanta si service la sistemele existente la orice fel de sistem instalat. Resetare placa de baza cu setari de fabrica. Inlocuire placa de baza sau daca e necesar, ilocuire senzori defecti, inlocuire sirena defecta, inlocuire acumulatori. Depanare susrse de alimentare sau inlocuirea celor vechi dupa caz. Cablare linie noua daca cea veche e compromisa sau rupta, inlocuire mufe si conectori. Curatare senzori sau echipamente de praf (carcasa, placa de baza, sirena de exterior). Oferim contracte de service si mentenanta pentru sistemele antiefractie. Pretul final se poate calcula dupa colectarea datelor din teren. Echipa noastra se poate deplasa pentru realizarea unei oferte reale care determina un pret final.